ΛΕΟΝΤΟΨΑΡΟ ΣΩΤΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΜΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΚ ΕΛΙΑΣ
Καθαρίζουμε το ψάρι από εντόσθια και λέπια και το φιλετάρουμε.
ΥΛΙΚΑ:
Για τη σάλτσα:
Για το κέικ ελιάς:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Καθαρίζουμε το ψάρι από εντόσθια και λέπια και το φιλετάρουμε.
Για τη σάλτσα, ψιλοκόβουμε τις ντομάτες (κονφί) και την πιπεριά Φλωρίνης, και κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες.
Για το κέικ ελιάς, χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί, και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες.
Αφού παγώσει το μείγμα, γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης μικρής περιεκτικότητας (30 γρ.) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,
στους 180oC για περίπου 12 λεπτά.
Σωτάρουμε τα φιλέτα του ψαριού.