ΛΕΟΝΤΟΨΑΡΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΥΛΙΚΑ
Με απορροφητικό χαρτί κουζίνας ταμπονάρουμε τα ψάρια για να αφαιρέσουμε την υγρασία και στη συνέχεια τα αλατίζουμε. Σε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους τοποθετούμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Η ποσότητα του ελαιόλαδου πρέπει να καλύπτει περίπου το 1/3 των ψαριών. Αλευρώνουμε τα ψάρια και πριν τα βάλουμε στο τηγάνι τινάζουμε το περίσσιο αλεύρι. Αφού τηγανιστούν από τη μία πλευρά, τα γυρίζουμε και τα βγάζουμε από το τηγάνι μόλις ροδίσουν. Ο χρόνος τηγανίσματος εξαρτάται από το μέγεθος του ψαριού. Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι.